torstai 1. tammikuuta 2015

Tämä oli mielenkiintoista

Jotta voisin peilata itseäni muiden näkemyksiin minusta, olen esittänyt kysymyksen, miten muut ihmiset minut näkevät ihmisenä, ystävänä, työkaverina, työntekijänä, muutamille ihmisille. Vastaukset ovat mielenkiintoisia.

Tässä saldo:
Luotettava, lojaali, sympaattinen luonnonlapsi, sinnikäs, tarmokas, pikkumyy, nuuskamuikkunen, rauhaa rakastava, sovittelija, vanhanaikainen (hyvällä tavalla), mummolan asukki, hyvä sydäminen, lämmin, ainutlaatuinen ihminen ja kaveri, elämää tutkiva ja ihmettelevä, näet pieniä asioita ja kauneutta, joiden ohi moni kulkee niitä huomaamatta. Ystävänä luotettava ja huomioiva, kuuntelija,
sitkeä, hauras, kaunis, luonnonlapsi, oman tiensä kulkija, suuren yleisön silmissä "outo", valtavirrasta poikkeava. Sinulle tärkeintä on perhe ja rauha. Sinua ei häiritse jos tavarat on levällään, kunhan löydät jostain korvattoman kupin josta juot teetä sukkaa kutoen. Päälläsi rakas, virttynyt villatakki ja eriparisukat, riutunut, homssuinen, näen sinut oman tiesi kulkijana, jolle perhe ja ystävät ovat tärkeitä. Et perusta asioiden kaupallisesta vouhottamusesta vaan aitoudesta. Havainnot kauniita asioita ympärilläsi, luova ihminen. Hiljaisuus ja rauha on sinulle tärkeää, olet erittäin henkinen ihminen. Työssä minuun voi luottaa, teen sen minkä olen luvannut, osaan asettaa jaksamiselleni rajat ja pidän niistä kiinni, työssä olen huolellinen ja tarkka, kärsivällinen, vaikka en koe työtäni omakseni se ei työn teossa näy, vaikka asenteessa sellainen ihminen joka sen tietää saattaa nähdä siitä häivähdyksiä, puhun epäkohdista työssäni.

 
Kasvun paikka tässäkin.

 Tästä tuli hyvälle mielelle. Hassua miten samalla tavalla ihmiset minua näkevät, lähes kaikki vastaukset ovat samankaltaisia.  

Vastauksista paistaa kovasti se, minkälainen toivoisin olevani, ehkä on aika alkaa katsomaan itseäni uudella tavalla ja ymmärtää että olen jo sellainen kuin toivoisin olevani. Avata silmät ja nähdä.

Uusi ajatuspolku siis avautuu edessä, sitä on nyt lähdettävä tarpomaan. Opittava näkemään se, minkä jotkut jo näkevät.

Omituista, kerta kaikkiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti