lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulu pulkassa ja valokuvaprojekti starttaa käyntiin.

Joulu oli ja melkein jo meni.
On syöty hyvin, kahvia juotu ja glogiäkin. Joulupukki kuunteli tarkasti toiveita ja toi vain hyödyllisiä lahjoja, ei turhaa.

Sain toiselta pojalta liukuesteet kenkiin, toinen oli itse virkannut mulle heijastimen ja hankkinut iki-ihanaa suklaateetä, tytär neulonut päähän pannan lämmittämään korvia ja villatakin, mies oli tutkinut kirjahyllyä tarkasti ja häneltä sain puuttuvan Gabaldonin kirjan, miniäkokelas oli virkannut pienen nallen ja pojilta saatiin vielä yhteiseksi uusi kahvinkeitin vanhan riiskun tilalle.







Itselleni annoin joululahjaksi valokuvaprojektin, jossa pohdin valokuvien kautta itseäni, sitä kuka olen ja millainen olen, mitkä ovat vahvuuteni ja missä kohdin pitää vielä itseään kehittää....


Valokuvaprojektin ensimmäiset kuvat otettiin tänään.
Rehellisiä ja kaunistelemattomia kuvia.

Ensimmäisessä ollaan Annin kanssa aikaisin aamulla lenkillä ja pysähdyttiin koirapuistoon juoksemaan. Kello on aamulla 8 ja pakkasta on -11 astetta.

Toinen sitten lenkin jälkeen kotona, tukka pipon jäljiltä miten sattuu, kaulus mutkalla, naama vakavana. Tää on tärkee paikka. Tästä se alkaa. Vuoden toinen projekti, jo olemassa olevan ostolakon lisäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti